Vieraile

Kaksi Amurin museokorttelin opasta istuvat rakennuksen portailla.

Aukioloajat

AVOINNA 14.5.-8.9.2024
TI-SU klo 10-18.

Suljettu 21.-23.6.
Avoinna 20.6. klo 10-16.

Amurin museokorttelin ja kahvila Amurin Helmen sisätilat eivät ole esteettömiä. Piha-alueelle on esteetön pääsy vain kesäisin. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita. Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan sisätiloihin.

Asiakas seisoo lipunmyyntikopin edessä. Takana museokorttelia.

Pääsymaksut

Aikuiset 9 €.
Eläkeläiset ja työttömät 6 €.
Ryhmät (väh. 10 hlöä) 6 €/hlö.
Lapset (7-17 vuotiaat), opiskelijat, varusmiehet/siviilipalvelusmiehet 5 €.
Perhelippu (2 aikuista ja 1-4 lasta) 20 €.
Sotaveteraanit ja alle 7-vuotiaat maksutta.
Museokortti 79 € ja uusinta 73 €, Museokortilla vapaa pääsy.
Juniorivuosikortti 30 €.
Perjantaisin klo 15-18 ilmainen sisäänpääsy.

Pääsyliput ja Museokorttiostot voi maksaa käteisellä ja pankkikortilla. Maksuvälineinä käyvät myös kulttuurisetelit ja maksukortit: Smartum, Tyky. Lisäksi mobiilisovellus SmartumPay ja ePassi. Meillä käy myös Kaikukortti.

Lapsia leikkii Amurin museokorttelin pihamaalla. Taustalla puutaloja.

Kouluryhmät

Tamperelaiset koululaiset ilmaiseksi opettajan johdolla. Pirkanmaalaiset koululaiset opettajan johdolla ilmaiseksi elo-syyskuussa. Ryhmiä pyydetään ilmoittamaan tulosta etukäteen.

Huom. opettaja! Tutustu Amurin museokorttelin koululaispakettiin ja tehtäviin täällä.

Karttakuva.

Yhteystiedot ja reittiohjeet

Osoite
Satakunnankatu 49, 33230 Tampere
PL 487

Saapuminen julkisilla
Amurin museokortteli sijaitsee julkisen liikenteen yhteyksien äärellä Pyynikintorin vieressä. Lähimmät pysäkit ovat Pyynikintorin linja-auto- ja ratikkapysäkit.

Saapuminen autolla
Museokorttelilla ei valitettavasti ole omia pysäköintipaikkoja. Satakunnankadun varressa kahden tunnin kiekollisia pysäköintipaikkoja.

 

Kesäinen kukkakimppu, jossa värikkäitä kukkia.

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita

Meillä ollaan kohteliaita
Amurin museokorttelissa kohdellaan kaikkia ystävällisesti! Annamme tilaa erilaisille ihmisille ja mielipiteille. Emme tee oletuksia esimerkiksi sukupuolesta, taustasta, etnisyydestä, kulttuurista, seksuaalisuudesta, toimintakyvystä tai varallisuudesta.

Täällä ei kiusata
Kohtaamme uudet asiat ennakkoluulottomasti, haluamme oppia uutta ja kehittyä. Mikäli kohtaat häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, älä jää sivustakatsojaksi. Ilmoita asiasta Amurin museokorttelin henkilökunnalle.

Olemme sinua varten
Uskomme tiedolla inspirointiin. Amurin museokorttelissa oppiminen, oivaltaminen sekä elämykset kuuluvat yhteen. Edistämme tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta sekä vähennämme yhteiskunnallista epätasa-arvoa. Työskentelemme tiedon oikeellisuuden puolesta, lisäämme tiedon tuottamisen läpinäkyvyyttä, sekä vastaamme tieteen väheksymisen ongelmaan. Meillä saa kysyä ja ihmetellä. Jokainen saa kokea näyttelymme omalla tavallaan.